Kurs, Event, After Work!

Flera har önskat att komma på kurs! Några har varit här förut, andra är nyfikna nu. Jag har stuvat om en del i verksamheten och erbjuder halvdagskurser/events/after work framöver! Flera har varit här under hösten och vintern. Så roligt! Om ni kommer på årstid då det är behaglig utetemperatur så har jag nu även arbetsplats i nya tunnelväxthuset! Där är mysigt att skapa och umgås. Keramikverkstaden är numera utökad till två drejskivor. Och hör av er om ni vill boka. Flera har redan bokat in sig under våren, men det finns ännu gott om tider (2020-02-20) Från maj finns det nu tider (2020-03-17)

 Antal deltagare beror lite på vad ni har för tankar, en rolig kväll med kollegerna betyder att ni kan vara flera med mindre handledning. Vill ni lära och producera lite mer så är en liten grupp att föredra för mer handledning. Dagen/kvällen planerar vi efter önskemål, fika/mat o dryck tar ni med själva, kaffe, the och mjölk finns alltid här. Tiden bestämmer vi också efter önskemål. Jag glaserar åt er de glasyrer ni valt, så hämtar ni när det är klart inom en månad. Välkomna att boka!

Prisexempel: 3 timmar inkl. fikastund i verkstan inklusive allt, lera, bränningar o glasyr och handledning av mig: 850 kr/person. 1-2 pers 950 kr. After Work etc blir ca 500 kr/person.